ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съпругата на обвинения в изнасилване Дани Алвес - Йоана Санс, която е известен инфлуенсър и взе решение да се сбогува с него, докато той чака присъдата си в затвора, изля душата си в разтърсваща изповед, написана на ръка. В нея тя разказва за ужасния период, през които е преминала, след като съпругът ѝ бе тикнат зад решетките.

„От малка пиша за чувствата си, а не говоря. Така изразявам себе си, предполагам, защото съм единствено дете. Каквото и да е, добре ми се отразява. Бих искала редовете, написани тук, да са за любов и щастие, но не е така. Бяха ужасни месеци, най-трудните в живота ми, защото се сблъсках с много бури - мрачни и болезнени.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Чувството за изоставеност и самота отново чука на вратата ми. Имам хиляди "защо" без отговор. Избрах човек, който беше перфектен в моите очи за партньор в живота ми. Той винаги беше до мен, когато имах най-голяма нужда от него. Винаги ме подкрепяше във всичко, винаги ме караше да израствам, винаги беше любящ и внимателен... Толкова ми е трудно да приема, че този човек ме разби на хиляди парчета... Мисля, че ще ми отнеме години живот да се събера.

Аз съм невероятен човек, защото съм трудолюбива, независима, интелигентна, внимателна, привързана, забавна, вярна. Толкова човек, че въпреки всичко, което ми причини, аз все още го обичам и винаги ще го обичам. Който казва, че любовта се забравя, се заблуждава или не е обичал истински.

Но аз обичам себе си, уважавам себе си и се ценя много повече. Прощаването ме облекчава, така че запазвам магията и затварям етап от живота си, започнал на 18.05.15. Благодарна съм за възможностите и уроците, които животът ми дава. Колкото и да са трудни, аз съм силна жена, която преминава към следващия етап от живота си", написа Йоана Санс.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)