ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-титулуваният футболист в света Даниел Алвес излезе с поредна сензационна версия след обвиненията в изнасилване от началото на тази година.

Бразилецът е в ареста от повече от месец и няколко пъти смени показанията си, като при последното си появяване пред съда каза нещо, което шокира мнозина.

Алвес, който вече призна, че е правил секс с обвинилата го в изнасилване 23-годишна жена, сега каза, че е лъгал пред съда, за да я защити.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Истината е, че тя ме нападна. През цялото време се опитвах да я защитя", заяви Алвес за случилото се в нощен клуб в Барселона в последните дни на изминалата година.

В същото време всички доказателства и разкази на свидетели подкрепят версията на младата дама, че срещу нея е бил упражнен сексуален тормоз.

Припомняме, че при първия разпит по делото Алвес обяви, че никога не е виждал обвинилата го в изнасилване. После каза, че я помни, но между тях не е станало нищо. Накрая призна за секс, но подчерта, че всичко е било по взаимно съгласие.

В близките часове трябва да стане ясно дали футболистът ще остане за постоянно в ареста или може да бъде пуснат под гаранция, което е все по-малко вероятно.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023