Бразилската манекенка Нажила Триндаде, която обвинява Неймар в изнасилване, разказа своята версия в интервю за телевизия SBT. Тя за първи път лично изнесе подробности от скандалната вечер на 15 май в парижки хотел.

„Общувах с Неймар като с обикновен човек. Той страстно ме желаеше и поиска да отида при него. Казах, че нямам финансовите възможности за това пътуване, а освен това имам професионални ангажименти. Тогава той каза, че може да реши всички тези проблеми. Аз много исках да се срещнел“, обясни Триндаде.

По нейните думи в хотелската стая футболистът се е държал агресивно.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Започна да ме целува и съблича. Отначало ми хареса, но след това стана груб. Оказа се, че няма презерватив. Казах, че така няма да стане. Мислех, че всичко ще приключи. Той обаче продължи. Изпитвах болка и извиках: „Стига, боли ме!“. Неймар отвърна: „Извинявай, красавице“, допълни блондинката.

Тя подчерта, че звездата на Бразилия и ПСЖ не е реагирал по друг начин на нейните викове.

„Той ме разсъблече и почна да ме насилва и бие. Когато всичко приключи, бях в шок. По-късно осъзнах какво се е случило. Искам Неймар да плати за постъпката си. За мен това не е въпрос на пари. Ако ми трябваха пари, щях да постъпя по много по-лесен начин“, призна Нажила Триндаде.