Най-известният затворник в света Борис Бекер беше преместен в друго място за лишаване от свобода. Това стана, след като легендарният германски тенисист изправи на нокти пазачите и останалите затворници в „Уандуърт“ с претенциите си и постоянните оплаквания.

Заради поведението си 54-годишният Бекер беше заплашен от физическа саморазправа от неговите съкилийници. Това доведе до изненадващото решение на британските власти да го преместят в затвора „Хънтъркомб“, който е с по-облекчен режим.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Новото място, където носителят на шест титли от Големия шлем да изтърпява 30-месечната си присъда за укриване на приходи при обявен личен фалит.

„Хънтъркомб“, който се намира до град Хенли он Темс, е един от двата затвора в Англия, където са настанени само осъдени граждани на дружи държави. В момента там своите присъди изтърпяват 400 човека. Почти винаги затворниците в „Хънтъркомб“ биват екстрадирани в собствените си родини, където да излежат съдебните си наказания.

Преди около месец Бекер, олимпийски шампион на двойки от Барселона`92, изрази увереност, че ще бъде депортиран в Германия, където наказанията за неговото престъпление са по-ниски и той може да излезе от затвора още преди Коледа.