Гимнастичката Катрин Тасева, която обявеи след края на олимпийската квалификация в индивидуалния многобой по-рано днес, че това е било последното й състезание, беше много развълнувана и се разплака. 

Тя не успя да се класира за финала утре, като отбеляза, че е доволна от състезателната си кариера.

"Това беше последното ми състезание, най-вероятно щом съм била десета, е било и последният ми тренировъчен ден. Най-вероятно повече няма да играя. Имам известни планове за близкото бъдеще. Равносметката горе-долу съм си я направила за цялата кариера. Много неща постигнах! Самият факт, че съм тук - в Токио, че сме две гимнастички на Олимпиада, две българки, е доста сериозен успех, защото последните две Олимпиади имахме по една гимнастичка", обясни Катрин. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"С Боряна Калейн постигнахме много, както и Невяна Владинова, и тя доскоро беше част от този отбор. Постигнахме доста, но за жалост днес нещата не се получиха така, както исках. Имам по-специални моменти, които ще запомня", продължи Тасева.

"Каквото и да направим, те няма да ни харесват. Ако ще олимпийски медал да вземем, те пак няма да ни харесват, защото ще искат още и още и нещо винаги ще ни куца. Аз не мога да обръщам внимание на такива хора, на такива коментари, не чета, не гледам, не следя, не ме вълнуват. Повечето пъти това са хора без работа, които не са се реализирали в живота и не знаят каква е цената на това да излезеш на олимпийския терен", добави още грацията.