Участниците на олимпийските игри в Токио (23 юли – 8 август) трудно ще могат да се отдадат на секс по време на престоя си в олимпийското село.

Това стана ясно след обявените от организаторите правила за борба с разпространението на COVID-19. Както е известно, в Япония има бум на коронавируса и страната въведе извънредно положение, заради което състезанията ще се проведат без зрители.

В олимпийското село на спортистите се забранява да съкращават дистанцията от 2 метра помежду си и трябва навсякъде из лагера да носят маски. Те могат да се свалят само в три случая – при хранене, при пиене и по време на спане.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Това прави почти невъзможно правенето на секс, поне не по традиционния начин. Естествено, напълно е възможно да се нарушават правилата, но всеки който бъде заловен в подобно прегрешение ще бъде гонен от олимпийските игри. За спортистите остава сами да преценят дали си заслужава да рискуват.

Така изниква въпросителната какво ще се прави със 160 000 презерватива, които ще бъдат раздадени безплатно на 18-те хиляди участници. Организаторите на Токио 2020 препоръчват на спортистите да ползван кондомите след Олимпиадата, когато се приберат в домовете си.

Припомняме, че статистиката от последните няколко Олимпиади показва, че 75% от спортистите правят секс по време на престоя си в страната домакин, а плувците са доказани като най-активни в леглото.