Новият треньор на Царско село Антони Здравков обясни пред БЛИЦ, че бързо се е разбрал с ръководството на клуба. Както вече стана ясно, той заменя Любослав Пенев, който се завърна в ЦСКА. 

За последно Здравков беше треньор на Ботев (Враца). 

"Да, вече съм в Царско село. Вальо Илиев и Ивайло Младенов са в щаба ми. Разговорите с ръководството на Царско село се развиха много бързо. Всичко е в реда на нещата. Разбрахме се, уточнихме всичко и подписах договор. Разговарях не само със собственика Стойне Манолов, а и с Любо Пенев", обясни Здравков пред БЛИЦ.

"С Любо се познаваме от години. Той ми каза нещата от кухнята на Царско село. Предаде ми цялата информация за отбора. Не спести нищо, за което съм му много благодарен. За ЦСКА не сме говорили, желая му успех", каза новият треньор на Царско село.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Целта е да играем привлекателен футбол и да трупаме колкото се може повече точки, за да се изкачим по-нагоре в класирането", добави Здравков. 

Столичният тим в момента е девети в класирането, с 2 точки по-малко от осмия Левски. 

"Във Враца направих всичко възможно, просто малшанс. Хората там добре знаят как стоят нещата. Желая успех на бившия ми отбор", добави специалистът по повод раздялата с Ботев (Враца).

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството