Треньорът на Царско село Любослав Пенев заяви след загубата от Левски с 0:1, че отборът му не може да има претенции, когато не вкарва голове.

„Имаше битка, постарахме се, искахме да се случат нещата в положителната посока, но не се получи. Не са виновни нито гредите, нито пейките. Когато не вкараме, не може да имаме претенции“, сподели Любо Пенев след мача.

„Перфектен терен. Трябва да поздравим момчетата за отличните условия. Всичко минава през отбелязването на голове. Липсва класа. Нищо повече. Продължаваме да бачкаме, докато се научим. Аз не се оплаквам в момента. Разполагам с определени футболисти и така ще завършим сезона. Продължаваме по начина, по който работим. Когато дойде зимата, ще огледаме нещата. Задължително трябва да има промяна. Това е моето мнение“, продължи наставникът на Царско село.

„Ние се представихме добре, но трябва да затваряме добрите ситуации пред противниковата врата с голове. Ние създаваме много и трябва да реализираме. Аз разчитам на целия колектив и ще продължим така в следващите два мача“, завърши Пенев.