Треньорът на Царско село Любослав Пенев остана доволен от своите играчи, въпреки загубата от Дунав с 0:1. Той е на мнение, че най-важният мач за неговия отбор предстои в събота - а именно баража срещу втородивизионния Септември, който ще определи кой от двата тима ще участва в елитната efbet Лига през следващия сезон.

"Не е фатално поражението. И двата отбора знаехме, че се класираме за баражите и за нас по-важният мач е този в събота. Децата направиха добър мач, справиха се с напрежението. Някои не бяха играли, тренираха с нас. Това е следващата генерация и трябва да им даваме път, когато е възможно", започна Любо Пенев.

„Важно е, че основните футболисти почиваха. Имахме наказани, двама с картони и трябваше да се предотврати. Излизаме с голямо настроение и очакваме този важен мач в събота. Всичко, което беше планирано, се случи. Септември имат промени - имат нови футболисти, други пък напуснаха отбора. В никакъв случай не трябва да има подценяване. Ако някой подцени съперника, това ще му изиграе лоша шега", категоричен бе треньорът на Царско село.

"Оптимист съм. Момчетата са в добро настроение, в добра форма и очаквам добър резултат", завърши Пенев.