Михаил Билалов обиди жестоко феновете на ЦСКА. Водещият на "Стани богат", който не крие симпатиите си към Левски, за пореден път намери начин да жегне "червена" България.  

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На един от участниците в снощното предаване се падна футболен въпрос за 1500 лева, а ЦСКА и Левски бяха замесени в него: 

"Кой български отбор е отбелязал 5 гола в официален мач срещу Барселона?"

Участникът трябваше да избира измежду: 
А. ЦСКА
B. Левски
C. Ботев (Пловдив) 
D. Лудогорец

Верният отговор е добре известен на по-голямата част от футболните запалянковци у нас - Левски. "Сините" побеждават Барса с 5:4 през 1976 година в 1/4-финал реванш от Купата на УЕФА, но отпадат, след като губят с 0:4 първата среща. Това обаче не беше известно на човека, който стоеше на стола срещу Михаил Билалов. 

Участникът маркира ЦСКА за верен отговор, и въпреки че водещият на три пъти го попита дали е убеден в това и му подсказваше, че ще сгреши, той не се разколеба.

"Ако беше ЦСКА, аз щях да си изляза от тук!", изцепи се Билалов, имайки предвид, че "червените" няма как да вкарат 5 гола във вратата на Барселона.

След това водещият на "Стани богат" добави още нещо, с което обиди още повече цесекарите - "А знаеш ли защо обичам ЦСКА - за да може Левски да го бие!".

 

Билалов за ЦСКА - Стани богат

Публикувахте от Blitz Sport в Четвъртък, 8 септември 2022 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК