Легендата на ЦСКА Георги Велинов се върна назад във времето и разказа за любимия си момент на стадион „Българска армия“. На 10 декември "червените" приемат Лудогорец в последния си домакински мач на стадиона си преди започването на тоталнта му реконструкция.

"Това е стадион мечта! Да играеш тук, е голяма гордост и радост. Много спомени имам от този стадион. Мачът с Монако - мисля че на тази врата им вкарахме последния гол и ги елиминирахме. Вратарят седеше над топката, не искаше да си тръгне и не можеше да повярва. 

Последният мач за голяма радост е с нашия върл противник. Нека да го изживеем с настроение и желание за победа. Носталгията я забравяме, искам да бъде исторически момент. Бъдещето е пред нас!", каза Джони Велинов във видеото, което ЦСКА публикува в каналите си в социалните мрежи.

Към кадрите "червените" написаха:

„Толкова шампиони, толкова величия, толкова спомени от едно място - „Българска армия". В захлас слушаме и преживяваме отново някои от незабравимите моменти, случили се на този легендарен стадион. Седмица преди да затворим врати завинаги, Георги Велинов ни връща назад във времето и разказва за любимия си момент на „Армията".

Ако и ти имаш любим спомен, сподели го с нас в социалните мрежи, като тагнеш клуба и добавиш #СпомениОтАрмията. Най-интересните истории, ще бъдат споделени в каналите на клуба.

Предстои ни нещо историческо. Да го отбележим подобаващо!“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

 

Легендата Георги Велинов разказа за любимия си момент на "Армията"

Публикувахте от Blitz Sport в Понеделник, 4 декември 2023 г.