Треньорът на Верея Благомир Митрев коментира загубата на тима с 0:5 при гостуването на Лудогорец.

"Може би рухнахме физически след 40-ата минута. Но аз това е нормално, аз го очаквах. Не може една седмица да не сме тренирали. Знаете за проблемите при нас. Аз съм доволен, защо все пак, колкото имахме сили се борихме срещу един много класен отбор.

Първото полувреме, докато имахме сили, бяхме много събрани, много компактни. На три пъти направихме много сполучливи контраатаки. При една от тях можеше и да отбележим. Но, това е. Борихме се колкото сили имахме. В момента разликата между Лудогорец и Верея е голяма. Чисто физически, заради този срив през последните две седмици в нашия отбор. Иначе, според мен днес щяхме да се представим по-добре", започна Митрев.

"Още няма пари. Имахме разговори по този въпрос. Очакваме тази седмица да се получи нещо, да има някакво успокоение в отбора. Надявам се да се случи преди важни мач с Берое. Но ние тази седмица подновихме тренировки. Стараем се колкото можем.

Израстнал съм в Берое като юноша. Но ние сме професионалисти. Дано да се представим добре и да победим. Дано поднесем изненада. Аз никога не се отказвам, моите футболисти - също", допълни треньорът на Верея.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА