Треньорът на Верея Небойша Миличич похвали играчите си за представянето им в мача срещу ЦСКА. Старозагорци отстъпиха с 0:1 на своя стадион.

"Не сме доволни от резултата в мача, но съм доволен от начина, по който момчетата играха през целия двубой. Футболно стояхме добре, опитахме се да създадем някои положения на контраатаки, имахме шанс в началото на Вушорович", сподели сърбинът.

"Първият шанс на ЦСКА стана и гол, нямаше и други големи положения. И след почивката се бранехеме добре, но тогава и съперникът игра добре, затова не успяхме да създадем положения. Двубоят беше такъв - те нападаха, ние се бранехме, но нямаше положения", добави Миличич.

"Сигурно щеше да е по-различен мачът, ако бяхме вкарали. Със сигурност не всичко щеше да се решено, но щеше да е импулс за нас. ЦСКА е много одбър отбор и нямаше как да играем отворено срещу тях , защото щяха да ни бият с много. Играхме добре, честитих на играчите, само съжалявам, че не взехме нещо от този мач", продължи наставникът на Верея.

"Има подобни неща по време на двубоя - неразбирателство между защитник и вратар. Но имаше и късмет за Тиаго, за да вземе топката. Винаги има грешки в един мач, винаги има моменти на неразбирателство между играчите. У дома играем много добре, отколкото навън. Лошото е, че не играем достатъчно нападателно, липсва ни таран. През зимата трябва да вземем такъв футболист, за да вдигне качеството на състава ни. Не мога да говоря сега, преговори са, те зависят от други хора и ми е трудно да отговоря. Вярвам, че ще успеем да вземем футболист за атаката ни", каза още Миличич.

"Не знам колко футболисти ще ни трябват през зимата. Имаме още един мачсрещу Славия и след това ще мислим за селекцията и можем да говорим за нея", завърши сръбският треньор.