Проливен дъжд наводни улици и булеварди в Русе. Огромното количество вода, което се изля преди 18 часа, направи така, че градът заприлича на Венеция.

Движението беше парализирано, като редица превозни средства останаха в наводнените улици. Те се превърнаха в реки, а на местa канализацията не можеше да поеме водата. 

И докато някои се чудеха как да измъкнат автомобилите си от водния ад, един гражданин смая всички, доставяйки си удоволствие, след като извади кану и започна да пори из наводнените булеварди. 

"Друго е да си караш каяка по булевард в Русе", написаха от Meteo Balkans, показвайки видео: 
 
Буря в Русе

Друго е да си караш каяка по булевард в Русе Велико Атанасов

Публикувахте от Meteo Balkans в Сряда, 16 юни 2021 г.От водния ад успя да се измъкне бившият спортен министър Красен Кралев, който публикува видео във "Фейсбук" със следния текст: 

"Преди минути в Русе! Изплувах! Добре, че имам свидетелство за водач на кораб до 40 БР тона по море. Кмете, кой ще ти почисти канализацията?!".

 

Преди минути в Русе! Изплувах️ Добре, че имам свидетелство за водач на кораб до 40 БР тона по море Кмете, кой ще ти почисти канализацията?!

Публикувахте от Krassen Kralev в Сряда, 16 юни 2021 г.След пороя има сигнали за наводнени избени помещения в жилищни блокове.

 


 

Интересен кадър от Русе

Публикувахте от Meteo Balkans в Сряда, 16 юни 2021 г.
 

Още кадри от Русе... Част от града е наводнен..

Публикувахте от Meteo Balkans в Сряда, 16 юни 2021 г.