Валентин Иванов отново е в неизвестност, това потвърдиха негови приятели. 24-годишният Валентин отново вдигна на крак полицията и доброволци, пише GlasNews.bg.

Младото момче е в неизвестност от днес, а според информацията той е избягал от клиника към Университетска болница "Aлександровска", където е бил настанен за лечение. Иванов е облечен със сив анцуг и черно яке с качулка. Мобилният му телефон е изключен.

Младият мъж е в неизвестност за втори път. Припомнете си, че той бе обявен за издирване през януари месец. Тогава притеснената му майка сподели за неговото изчезване. При първото си изчезване Валентин отново е бил в района на болница "Aлександровска". Иванов бе открит на 21 януари.

По данни на майка му, Валентин страда от суицидни мисли. Вероятно това е причината той да бъде настанен в психиатричното отделение на Александровска болница, откъдето е избягал.

Създадена е Вайбър група от доброволци, в която да се споделя актуална информация относно издирването на младия мъж.

"Оглеждайте се за Вальо, и ако го забележите, дори да не сте сигурни, че е той - пишете във Вайбър групата. Ще се радваме, ако групата във Вайбър се разпространи, за да бъде открит бързо", каза пред екипа ни Драго Михайлов, който администрира чата в приложението за комуникация.

Също така, ако имате информация за местонахождението на Валентин, подайте сигнал в най-близкото Районно управление на полицията, или на спешния тел. 112.

Всеки с тази връзка може да се присъедини към чата във Вайбърhttps://invite.viber.com/?g2=AQALuYpHNzaivlCFmGaqKdpJXj3LQOS%2BUF8VEiKCQBdWOUK%2Bdjz13z%2Fmn%2Fx6wD1k

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!