Медицинската сестра застрашава живота си. Не мисля, че досега е имало пребит протестиращ от НСО. Разбира се, че ще я изблъскат, ако е искала да скочи. Виждате, че жената не е адекватна. Медсестрите бяха допусни до Комисия по здравеопазване, има чуваемост. Никой не ги е изолирал. Това заяви в сутрешния блок на bTV депутатът от ГЕРБ Валентин Николов по повод извънредното положение в парламента.

"Става въпрос за поредните излъгани хора. Медицинските сестри искат среща с министър на здравеопазването. Ако трябва да докара правителствения самолет, за да докарат Ананиев от Брюксел.

От другата страна на барикадата е Министерски съвет – Борисов да отиде при тях. Нека да отиде и зам.-министър на здравеопазването. Моля сестрата да се прибере", каза още по темата депутатът от БСП Таско Ерменков. 

"Сметките за парно ще намалеят", коментира още Николов по темата за спада на цената на газа. 

"Няма да стане така, както го описаха с доматите", коментира по темата Ерменков. 

Участието на депутатите бе прекъснато по-рано заради извънредното включване на телевизията от парламента. Валентин Николов и Таско Ерменков бяха поканени за коментар за новата цена на газа. Припомняме, че навръх 3 март Русия намали цената на газа за България с 40 %. 


Снимки: Георги Колев