След случая с Емили с тротинетката, ново камикадзе на пътя се появи по столичните булеварди. Това стана ясно от кадри, качени в социалните мрежи, съобщава Sofia24.bg. 

"Камикадзе на бул. "България". Нека се разпознае и кара във велоалеята, отдясно, или един ден ще го стържат от асфалта", пише авторът на клипа. 

Ето и коментарите на хората:

"Определено няма работа там, защото има велоалея, но се движи сравнително бързо и не пречи на трафика. Това, което е по-притеснителното на пътя е, че криволичи кола от лява в дясна лента и в средата, докато снима и кара бавно... Това за мен е предпоставка за ПТП..., така че героите с камерата са също толкова опасни за движението, ако не и повече...", пише столичанин. 

"Във всяка друга европейска държава шофьорите биха били благодарни на човека, че им спестява една кола от сутрешния трафик";

"Единствения с предпоставки за ПТП сте вие с това, че сменихте лентите 4 пъти. Момчето се движи по-бързо от вас! Тези колела неслучайно се казват “шосейни". Не се карат по велоалеи. Ама от къде да ги знаете тия неща, нали сте от село…".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук