Млад мъж сподели за грозна кражба. Той услужвал с храна на нуждаещи се, които просели, срещу малки услуги. Този път възрастна жена, придружена от дете, обаче решила да задигне телефона на мъжа, пише GlasNews.bg. 

Случаят се разиграл при обект за бързо хранене, намиращ се в столичния Студентски град. Всичко станало посред бял ден на 26 февруари.

"Идват и ни молят за ядене, при което им казах да оберат падналите бележки от предишни клиенти и ще им направя хот-доци и се почна едно пазарене", разказва Енес Н.

Той допълва, че някъде тогава бил задигнат и мобилният телефон. Като споделя и кадри, на които се вижда устройството, прилежно прибрано в джоба на жената.

Той използва социалните мрежи, за да опита да открие извършителите на посегателството.

Вижте цялата му публикация:

"Здравейте, на 26.02 ми беше откраднат телефона от "Го грил", Студентски Град. Постоянно има "такива"(такива понеже досега съм ги карал да оберат 5-6 бележки и да им направя нещо за ядене).

Случаят не беше много различен. Идват и ни молят за ядене, при което им казах да оберат падналите бележки от предишни клиенти и ще им направя хот-доци и се почна едно пазарене, при което по-възрастната е успяла да се добере до телефона ми, отне ми около 2-3 минутки да се осъзная, но вече следа от тях нямаше.

Звънял съм на 112 но не мисля че ще ги открият навреме."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук