Невиждан екшън се е разиграл малко след полунощ в центъра на София. Това става ясно от снимки и съобщения на потребители в социалните мрежи. Според очевидци в началото на бул. "Акад. Иван Евстратиев Гешов" посока "Цар Борис", на светофара преди ОМВ, джип се е забил в мантинелата.

На мястото е имало и доста патрулки, а двайсетина човека са били на платното. Инцидентът се е разиграл към 0:50 като движението е било ограничено.

Според други коментари инцидентът е започнал още от светофара на ул. "Георги Софийски" и бул. "Гешов", за да стигне чак до ВМА. Очевидец на светофара споделя: "този с Х5-та мина на червено, правейки десен към бул. "Цар Борис", патрулката го подгони още от там."

 

Трети потребител допълва картината. "Имаше един голф 3, който се беше овъртял там и покрай него имаше още 3-4 коли от негови приятели, и х5-цата прави десен към бул. "Гешов" от бул. Възкресение и се забива в пасат комби и мантинелата. И явно партрулката гонеше Х5-цата и направо се вряза в него, буквално всичко се случи за 3 секунди и от там за няма и още 10 секунди имаше още 5 патрулки и астри и започнаха да слагат белезници. По това, което видях (бях на светофара докато се разви всичко), всички са живи и здрави и полицията и хората от другите коли, само материални щети.

Според потребителите колите са били там и след 3 часа след полунощ.

 

 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!