Паниката с коронавируса започва да набира сили и у нас. БЛИЦ припомня, че по-рано днес проф. д-р Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА и председател на кризисния щаб за коронавируса, разкри има ли регистрирани случи на COVID-19 в България.

Преди дни пък началникът на ВМА все пак намекна, че е напълно вероятно смъртоносният вирус вече да е на територията на страната ни.

Въпреки глобалната опасност мераклии за висше образование, които живеят в Студентски град, решиха да спретнат нестандартна ситуация в едно от общежитията в студентски кампус.

„С коронавирус до тук“, написа Георги Чавдаров, който сподели снимки във фейсбук групата „Забелязано в София“.

„Внимание, коронавирус COVID-19!!! Не преминавай без маска!!!“, гласи гласи ръкописно написаното предупреждение, което е изтипосано на бял лист, закачен на ограничителна лента насред коридор в общежитие в Студентски град.

Дали това е нечия жестока шега, или действително има висшист, който е под карантина в общежитието, така и не става ясно.

Много цветущи обаче са коментарите, които бяха написани под снимките.

Мнозина хора се питаха дали снимките действително са от Студентски град, а не от някоя порутена болница в Багдад. Други пък коментираха, че единствено болести, предавани по полов път, могат да се пипнат в студентския кампус.

Ето още от цветущите коментари.

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света