Майка обеща 1000 лева за информация, която да помогне за откриването на крадци, задигнали велосипеда на малкия ѝ син. Впоследствие се оказало, че двуколесното возило е било откраднато от две нагли момичета. А майката реши да поите в пост във Фейсбук как ще постъпи с тях, пише Глас нюз бг. 

Ето какво написа тя: 

Искам да благодаря на всички, които споделиха поста за откраднатото колело! Разбрах кои са двете крадли.

Ще кача инициалите на момичетата и ще ги помоля да проявят капка съвест и да ми пишат, за да се извинят на сина ми. Ако те направят това, няма да публикувам снимките им и видео, на което се вижда къде оставят колелото. Ако не го направят до края на вечерта, ще видите лицата на срама.

М _ _ _ _ _ С _ _ _ _ _ _ _ , чакам те на лично.
С _ _ _ _ и теб.

Това написа майката на момчето, чието колело беше откраднато преди дни от две момичета. Припомняме, кражбата беше извършена в квартал Надежда в столицата.

Майката на момчето обеща 1000 лева на този, който й помогне да разбере кои са крадците, и гарантира пълна анонимност.

Е, очевидно жената е получила информация за това кои са извършителките с инициали М.С. и С.

Сега очаква разкаяние от тях и, естествено, да върнат колелото на сина й. Което пък предизвика доста неочаквани реакции от страна на потребителите в социалната мрежа Facebook, според повечето от които не е достатъчно извинение и не е нужно крадлите да се крият, защото "пак ще посегнат". 

Според майката обаче едно от момичетата се е свързало с нея вече, извинило се и обещало днес да върне колелото. Да видим...

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук