Жестоко отмъщение застигна автомобил BMW, който, най-вероятно, е паркирал там, където не трябва според местен жител в софийския квартал "Борово".

На снимка, разпространена в мрежата, се вижда, че BWM-то кротко си седи на паркомясто, но върху него е изписано "Не спирай".

Така "собственикът" на "личното" паркомясто е показал на собственика на баварската кола, че там не трябва да спира никой друг освен него. 

Отделно върху колата е захвърлено детско столче за хранене, а пред нея е избутан контейнер на сметопочистваща фирма. 

Наоколо няма специални знаци, които да указват кой и кога може да спира на въпросното паркомясто. Единствено се забелязва, че паркоместата са включени в "Зелената зона" за паркиране. 

Сред коментарите бе развита и друга теза - автомобилът е паркирал неправилно и пречи на другите автомобили да преминават. 

"Макар да не запушва напълно, пречи на немалко коли там, някой се е издразнил. Не е първи такъв случай там мисля. Последно преди доста време. Чак такова нещо обаче не е имало досега", гласи един от коментарите.

"На мястото откъдето е снимано има бариера и път към гаражи. Така спряла колата някой джип не може да се прибере или излезе лесно.
Това не се вижда обаче на снимката. Дано спрея се мие само с водица все пак, няма нужда от чак такива действия…", гласи друг.