Александра Сърчаджиева публикува изповед по повод 1-годишнината от смъртта на съпруга си - актьора Иван Ласкин, който си отиде на 50-годишна възраст.

Публкацията на актрисата натъжи потребителите във фейсбук, а в рамките на 30 минути събра над 2 хиляди реакции.

Ето какво написа Сърчаджиева:

"Една година Иване!!! Толкова много те обичам, мило мое момче!!! Една година седя на дивана, гледам в една точка и не мога да повярвам, че не мога да те прегърна!!! Че не мога да се сгуша в теб и да те целуна!!! Че не си до мен в леглото!!! Че е поредната вечер, в която няма да ме милваш!!! Липсваш ми толкова ужасяващо, болезнено и страховито, че дъхът ми спира!!!

Истината е, Иване, че не зная как да продължа без теб, защото искам да съм с теб!!! Толкова ми липсва усмивката ти, силата ти, честността и обичта ти!!!! Ти си всичко за мен, мило мое момче!!! Ти казваше, че да излезеш от дом, в който са те прегръщали, и той да е празен ........ това е страшно!!!! Е, мили мой, аз всеки ден излизам от дома, в който ти не спираше да ме прегръщаш и той е вледеняващо самотен и празен!!! Обичам те безкрайно много!!!!"

Припомняме, че вчера актрисата гостува в предаването "Събуди се" по Нова тв, където не успя да се сдържи и се разплака в ефир.