Световноизвестната актриса Анджелина Джоли сподели и разказа за преживяна от нея загуба.

В интервю за изданието Access в навечерието на излизането на трилъра „Онези, които желаят смъртта ми“, чиято премиера е планирана за HBO Max в средата на май, звездата е решила да се обърне към темата, разкрита в сюжета на филма и е разказала за своя опит с преживяването на загуба, който й е помогнал в работата по време на снимките.

Както е уточнила Джоли, тя и героинята на филма Хана, която се бори с горски пожари, всъщност имат много общи неща.

Актрисата е отбелязала, че подобно на своята героиня, самата тя е трябвало да премине през трудности и препятствия и да намери сили да продължи напред след смъртта на майка си, починала от онкологично заболяване.

Джоли е обърнала внимание на това, че метафората, отразяваща колко трудно е да се премине през огън и да не бъдеш пречупен едновременно, е много близка до нея.

"Това се е случвало много пъти в живота ми, например когато майка ми почина от рак през 2007 г. Имах чувството, че просто искам да се скрия под завивките и не знаех какво е останало от мен самата. Но всъщност хората имат способността да се справят и призовавам всеки да го направи ", заявила е Джоли, обръщайки се към поклонниците.

Звездата е уточнила, че такива трудни моменти, по нейно мнение, се дават на хората, за да имат възможност да спрат и изправени пред мъката, да погледнат в себе си. За да разберат какво е наистина ценно за тях, може би да опитат нещо ново и да се опитат да „преоткрият отново силата в себе си“.

Анджелина Джоли е отбелязала, че в трудни моменти от живота я поддържа умението й да се успокоява и да води вътрешен диалог със себе си.

Това, според нейните думи, позволява зад болката и емоциите да чуем тези желания и мечти, на които не може да се намери отговор в ежедневието. Това също й помага да бъде по-внимателна към хората около себе си и да оценява времето, прекарано с тях.

Превод и редакция: БЛИЦ