28-годишната риалити звезда Фара Ейбрахам е привлякла огромен брой последователи на страницата си в Инстаграм, където публикува доста разголени снимки.

Една от последните й снимки, обаче, разгневи феновете й, вместо да ги зарадва. 

Известните хора трябва да бъдат особено внимателни, когато показват живота си. 

Фара има 2,2 милиона последователи в Инстаграм, където сред провокативните снимки можете да намерите и фотографии, на които е с 10-годишната си дъщеря. 

Но напоследък, изглежда, че блогъръката е решил да комбинира съдържание за родители и възрастни.

Фара публикува снимка, на която позира в халат до прозореца. На кадъра се вижда, че гърдите на блогърката са разголени.Към снимката тя добавя „майка на тийнейджър“ и „родителство“. И именно това е, което последователите не могат да й простят, защото става ясно, че въпросният кадър е направен в присъствието на дъщеря й. 

Феновете нападат блогърката, като отбелязват, че подобни снимки са неподходящи, когато става въпрос за деца, пише Yahoo. Последователите я питат дали дъщеря й я снима и я наричат "ужасна майка".

"Най-лошата майка за всички времена!"

"Дъщеря ви ли е направила тази снимка?"

"Защо пишете "родителство"? Нима за вас подобно позиране означава да сте родител?!" 

Това са само част от гневните коментари в профила на блогърката.Фара Абрахам стана известна с участието си в телевизионното предаване "Бременна на 16", а след това пусна автобиография си „Моята тийнейджърска мечта приключи“, където тя говори за проблемите на тийнейджърската бременност, смъртта на баща си и смъртта на любовника си. Сега Фара сама отглежда дъщеря си.

Превод БЛИЦ