Чарли Шийн официално стигна дъното. Актьорът, чието състояние до неотдавна бе оценено на 125 милиона долара, е тотално разорен и дори се е пренесъл в къщата на родителите си, пише RadarOnline.com, позовавайки се на очевидец. По думите му, звездата от „Двама мъже и половина“ живеел в къщата за гости на Мартин и Джанет Шийн в Малибу.
„Тъжно е. Той струваше близо 125 млн. долара, а сега пропиля всичко за партита, проститутки, наркотици и връщане на дългове. Вече никой не иска дори да го наеме на работа“, коментира човек от обкръжението на Шийн.

51-годишният ХИВ позитивен актьор бил толкова зле финансово, че се примолил на бившите си съпруги да намалят издръжките наполовина. Шийн плаща по 55 000 долара месечно на Брук Мюлер и Денис Ричардс, от които има по две деца.

„Чарли е много благодарен на бившите си, че се съгласиха да отрежат издръжката наполовина. Скоро обаче може би няма да може да си позволи да им плаща дори толкова“, коментира източникът.

Шийн в момента е подсъдим и по няколко дела от свои бивши секс партньорки, които твърдят, че не ги е предупредил, че е болен от СПИН, преди да имат интимен контакт.


Източник: fakti.bg