Дженифър Лопес разкри, че по време на прослушване за роля, режисьор е поискал да види гърдите й, пише „Холивуд рипортър“, цитиран от Дарик.
 

Актрисата отказала, но изтъкна, че много нейни колежки се чувстват притиснати да се съгласяват с такива желания, за да получат роли, от които се нуждаят.
 
Рене Зелауегър, Лора Дърн, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго също бяха на импровизираната кръгла маса, която обсъждаше работата на жените в Холивуд след движението #MeToo.
 
"Малко от Бронкс, което нося в мен излезе на повърхността и му казах, че няма да си сваля горнището", каза Дженифър Лопес.
 
Скарлет Йохансон искаше да знае кой е режисьора, но Лопес не разкри името му. Тя каза, че ако в моменти като този актрисата се поддаде на натиска да направи всичко, за да получи ролята, режисьорът ще реши, че му е позволено каквото пожелае.
 
"По-късно той отстъпи и се извини. Но в момента, в който излезе от стаята, дизайнерката на костюми, която видя какво стана, започна да се извинява от негово име", каза Лопес.
 
Според Скарлет Йохансон, нещата които стартираха движението #MeToo, не са изчезнали в Холивуд и искания като това, което е било отправено към Джей Ло има и в момента.
 
"Не мисля, че сме се отдалечили от тези практики. Говорих с някои хора от снимачния екип за последния ми филм. Те ми разказаха за режисьор, който правел всякакви откачени неща. Снимал под полите на жените", каза Скарлет Йохансон.