Макар и заринат с работа в риалитито „Фермата“, бившият атлет Ивайло Караньотов разпуска напрежението от задълженията си с пикантни истории от личния си живот. Освен драматичните моменти от времето на комунизма, съпругът на Аня Пенчева може да се похвали и с някои доста забавни преживявания от младостта си.

Поредната закуска в стопанството стана повод Ивайло да си припомни за лошите последствия, които бившите му съотборници от националния по лека атлетика понесли след участие на спортен форум в Куба. Докато били в държавата на Фидел Кастро, момчетата не се сдържали и се отдали на секс игри с местни екзотични девойки. Повечето момичето обаче се оказали платени жрици.

Едно от най-красивите лица в телевизията с покъртителен разказ пред БЛИЦ за най-тежкия момент в живота й (СНИМКИ)

Прибирайки се в България, всички атлети вдигнали температура. Единственият, който бил здрав, бил Ивайло, тъй като той не се поддал на сексуалните изкушения не заради друго, а защото бил гнуслив. Липсата на хигиена в девойките го възпряла да се впусне в палавите преживявания, което в крайна сметка го спасило от резил. Съотборниците му обаче нямали неговия късмет, а и родните доктори с нищо не успявали да подобрят състоянието им. Това принудило властта да организира чартърен полет, който да върне всички постарали обратно в Куба и там да ги лекуват.

Местните доктори ги вдигнали на крака само за три дни, но и до днес не става ясно с какво точно са били заразени момчетата и какви медикаменти са били използвани за лечението им. Ивайло разкри, че цялата случка предизвикала голям скандал заради чартъра и невъзможността да се постави диагноза. Очевидно било, че болестта е била венерическа, но така и не става ясно точно какво е натръшкало цял отбор спортисти.