На 18 април Михаела Филева ще излезе на сцената за първия си, напълно разпродаден концерт в зала 1 на НДК. Звездата и екипът на Монте Мюзик подготвят шоуто от есента на миналата година, а очакванията на публиката са за продукция на високо ниво, което артист и промоутър обещават да оправдаят.

Успехите в кариерата на Михаела Филева започват още с първия й самотоятелен сингъл “Опасно близки” и оттогава вече седем години тя върви само напред и нагоре. Красивата и талантлива изпълнителка доказа качествата си не само като изпълнител, танцьор, автор, но и като личност, която определя положителните тенденции в музиката и културата на новото поколение. Резултатът от съчетанието на тези качества е огромният интерес към първия й концерт.

Публиката донякъде е запозната с концепцията на шоуто от поредицата “Голямата подготовка”, която феновете следят в YouTube канала на Монте Мюзик, но от лейбълът коментират, че това е само “поглед през ключалката” към това, което ще се случва на сцената. Иван Градинаров от Жокер Медиа Рентал е отговорен за дизайна на звук, сцена, мултимедиа и осветление, творческият ръководител Бойко Щонов отделя месеци, за да изработи визуализациите, Радостина Точева застава зад танците и хореографията, в които Михаела дейно участва, огромен е приносът на Борислав Бояджиев - Борче, който подготвя аранжиментите и цялостната музикална концепция на концерта.

В официално изявление от Монте Мюзик споделят: “Гордеем се с Михаела Филева, нейните талант, успехи, професионализъм, трудолюбие, отдаденост и голямото сърце, което я прави неповторима. Вече седем години заедно изминаваме пътя към тази голяма сцена, а повече от 10 години компанията ни работи, за да постави българската музика на подобаващо ниво. През 2017 г. с концерта на Графа в Арена Армеец показахме, че българска качествена концертна продукция на любим изпълнител може да бъде разпродадена напълно предварително и да донесе незабравими емоции на над 14 хиляди фенове, а отзвукът от нея да продължи месеци, дори години и да ни даде увереност да направим два поредни концерта на Графа в зала 1 на НДК през ноември 2018, които също бяха разпродадени и да скочим смело в организацията на първия концерт на Михаела. Забелязваме, че и други български изпълнители повярваха и погледнаха към голямата сцена. Очакваме с нетърпение 18 април, а след тази дата, ще продължим към други градове и още по-голяма сцена за Михаела Филева!”