Паскал Дювие – телохранителят, който не беше до риалити звездата Ким Кардашиян, когато тя преживя най-големия кошмар в живота си, изтри всички свои снимки и споменавания на прословутата си работодателка след обира в Париж, където тя беше нападната с пистолет и завързана. Това породи слухове, че Дювие е уволнен от риалити звездата, съобщава „Мирър”.
Стотици фенове на сексбомбата обвиняват бодигарда, че не е бил до Ким по време на нападението в апартамента й в Париж, по време на което тя беше заплашена с пистолет в главата, завързана и заключена в банята. По-късно тя сама успяла да се освободи. В същото време Дювие постоянно се фукал в социалните мрежи, че работи за Ким и съпруга й Кание Уест.
 

След обира, обаче, той изтри всичките си публикации в Туитър и снимките с работодателката си в Инстаграм. Той излезе и с изявление относно случилото се, което обаче по-късно изтри: „Криминалното деяние, което беше извършено в Париж срещу Ким Кардашиян, е едно от най-отвратителни неща, които съм виждал и чувал. Имаме улики и следи и ще ви открием. Обещавам ви. Забъркахте се грешния човек, вие сте слаби, защото нападнахте жена. Без повече изявления към този момент. Моля, уважавайте личното пространство на всички замесени и на семейството”.
 


Паскал е охранявал сестрите на Ким – Кортни и Кендъл, когато е извършен обирът. В същото време 35-годишната Ким е била завързана, запушили й устата и я напъхали във ваната. Тя се молела на обирджиите, като им казала, че вкъщи са малките й деца. Те  успели да задигнат бижута за над 10 млн. долара, сред които и скъпият годежен пръстен, подарък от Кание.
 
В същото време изплува любопитната подробност, че Дювие е подал документи за обявяване в несъстоятелност, тъй като неговата охранителна фирма дължала над 1 млн. евро. Молбата е подадена към съда в Хайделберг.