Близо шест месеца Дженифър Лопес тренира танци на пилон преди да застане пред камерата за новия си филм „Да свалиш Уолстрийт“.

Певицата, която е прочута с уменията си на дансинга, впечатли с атлетично тяло.

Изпълнителката и актриса изпълнява поредица от трикове, противодействащи на гравитацията.

Въпреки това признава, че влизането в ролята на еротична танцьорка е сред най-трудните предизвикателства, които е срещала до момента.

Носих си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това
разкрива звездата броени дни преди „Да свалиш Уолстрийт“ да бележи и родните киносалони.

Със задачата да научи не само нея, но и останалите актриси в каста на умения около пилона, се заема Джоана Сапаки, бивш изпълнител и акробат от трупата на Цирк дьо Солей.

Свикнала съм да нося секси тоалети на сцената, но там имам сигурността от три ката чорапогащи – обикновени и мрежести, и самия костюм
казва 50-годишната актриса и певица. Допълнителен дискомфорт тя изпитва и от факта, че за „Да свалиш Уолстрийт“ трябва да танцува пред 300 непознати - професионални статисти, наети да служат като публика.

Вдъхновен от истински истории, комедията проследява живота на няколко стрийптийзьорки, които решават да променят правилата на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт.

В началото на 2007 г. Дестини (Констанс Ву) е млада жена, която се опитва да свърже двата края и да се грижи за себе си и баба си. Животът ѝ се променя завинаги, когато среща в клуба Рамона (Дженифър Лопес).