38-годишната британската актриса Талула Райли и 34-годишният актьор Томас Броуди-Сангстър, се ожениха на романтична церемония, пише The Sun.

Бившата съпруга на Илън Мъск е облечена в нежна бяла рокля, докато държи избраника си за ръка. Младоженецът е облечен в син смокинг, сиви панталони на райета и светла риза.

Церемонията се е състояла в църквата "Сейнт Джордж" в Анст, Хартфордшир, тъй като съпрузите са британци.

Малко се знае за връзката на звездната двойка. Те пазят личния си живот далеч от общественото внимание. Младоженците се запознали по време на работа.

През лятото на 2023 г. Талула и Томас обявиха годежа си в социалните мрежи. Дори бившият съпруг на актрисата Илон Мъск отговори на тази новина, като написа „Поздравления“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talulah Riley (@talulahrm)

Илон и Талула се ожениха през 2010 г., но се разведоха две години по-късно. Впоследствие двойката даде още един шанс на отношенията си през 2013 г., като се ожениха за втори път. И три години по-късно Мъск и актрисата отново решиха да се разделят.

Тогава основателят на Tesla каза: „Направихме почивка за няколко месеца, за да видим дали раздялата ще накара сърцето да бие по-бързо, но за съжаление това не стана.“

Двойката нямаше общи деца, но Илон Мъск вече има 11 наследника. Наскоро стана баща за дванадесети път (едно от децата почина).

Превод и редакция: БЛИЦ