Приятелството на Памела Андерсън с основателя на Wikileaks милионера Джулиан Асандж й навлече проблеми. Заради многобройните посещения в посолството на Еквадор в Лондон, където 46-годишният Асандж живее от 2012 година, звездата от ”Спасители на плажа” била повикана на разпит във ФБР, съобщава Radar Online.

По повод обвиненията в изнасилване и сексуално насилие от две жени в Швеция, Асандж написа в социалната мрежа Туитър: ”ФБР си има нова цел – Памела Андерсън”.

В отговор на предстоящия разпит във ФБР бившият модел на Playboy изригна, че ФБР би трябвало да се занимава с Facebook, а не с нея, визирайки скандала около социалната мрежа и изборите, на който за президент беше избран Доналд Тръмп.

Вчера стана ясно, че личната информация на 50 милиона потребители е била употребена от консултантската фирма „Кеймбридж аналитикс”. В САЩ започна проверка срещу Facebook. Федералната комисия по търговия разследва социалната мрежа след обвиненията, че личната информация на 50 милиона потребители е била употребена от консултантска фирма, наета от кампанията на Доналд Тръмп.