Обвинителка на Харви Уайнстийн описа първия път, когато по думите й го е видяла гол и твърди, че може да е интерсексуален, пише в."Метро". Днес съдът я изслуша, тъй като процесът за сексуално посегателство продължава.

Джесика Ман зае позиция в наказателния съд в Манхатън вчера, за да даде подробности как според нея продуцентът насилствено е извършвал орален секс с нея през март 2013 г. Той се пледира, че не е виновен по всички обвинения в сексуално посегателство.

34-годишната амбициозна актриса влезе в детайлни подробности за предполагаемата си среща с 61-годишния Уайнстийн в хотелски апартамент в Ню Йорк преди седем години.

В реч пред съдебните заседатели жената припомни срещата им за закуска: „Не исках да отида там, но усетих, че му помагам. Започна да се съблича малко. Мислех, че му става удобно и той влезе в спалнята. Колебаех се… той каза да му позволя да ми направя масаж и той свали ризата си“. Актрисата каза, че тя му отказала масажа и протестирала за няколко минути.

„Той ме накара да се чувствам глупава“, заяви тя в съда. В този момент Уайнстийн продължавал да й предлага да й прави масаж и продължил да сваля ризата си и да слага лосион върху ръката си.

Споделяйки предполагаемите си спомени за тялото му, Ман каза: „Той имаше много, много черни точки“. Тя добави:„ Обясних му, че не съм сексуална и не се чувствам да правя това с някого, когото не познавам“.
 Според Ман продуцентът„ хванал ръката й, затворил вратата на стаята и след това „се опитал да я целуне като луд“. Тя каза в съда: „Аз бях като: “Уоу, уоу, уоу! Казах ти, че не съм сексуална и не те познавам".

Тогава Ман продължи да отправя шокиращите твърдения, че според нея Уайнстийн няма никакви тестиси. „Първият път, когато го видях гол, мислех, че е деформиран или интерсексуален“, разкри тя. „Не знаех дали е жертва на изгаряне, но би имало смисъл. Той няма тестиси и изглежда, че има влагалище. Той има пенис".

Превод: БЛИЦ