След като години наред бившите гаджета на Тейлър Суифт ставаха главни герои в парчетата й след разделите им, сега тя усети от първо лице какво е да e на тяхно място.
По всичко личи, че шотландският DJ Калвин Харис е решил да вземе личен пример от певицата и да й посвети песен, текстът, на която разкрива неизвестни досега детайли около раздялата им, пише Elle. 

Парчето, което съвсем не е ласкателно, се казва "Ole" и музикантът го е записал съвместно със звездата Джон Нюман. Текстът пък е написан така, че представя гледната точка на новото гадже на Тейлър - актьора Том Хидълстън.


На снимката: Тейлър и Том

Запознати разкриват, че от песента се разбира, че новият романс на Суифт е започнал, докато тя все още е била обвързана с Харис. Става ясно още и че Том Хидълстън е следял живота на Тейлър посредством медиите и е бил наясно, че тя се преструва на влюбена в гаджето си. Темата, че певицата и актьорът тайно са се чували и виждали, също е засегната в песента, както и че Суифт е била много нещастна през последните седмици на старата си връзка, тъй като вече е била влюбена в друг. 


На снимката: Калвин не може да се оплаче от липса на женско внимание


С новата си песен Калвин ясно показва, че твърденията в медиите, че в раздялата им няма намесен трети човек, изобщо не отговарят на истината и че медийният екип на певицата е контролирал всичко, което излиза за нея, само и само имиджът й да не бъде накърнен.  

Междувременно Тейлър Суифт запозна новото си гадже със звездните си приятелки, като събра групата в дома си край Роуд Айлънд, за да отпразнуват заедно Деня на независимостта. Само преди дни двойката кацна в Австралия, където Том ще снима новия си филм.