Въпреки не малкото спекулации, че връзката им е чист фалш и всичко е само ПР и е за пред медиите, Том Хидълстън и Тейлър Суифт показаха, че негативните коментари по техен адрес изобщо не ги вълнуват и те са щастливи заедно.
Самият актьор реши публично да се обясни в любов на младата си половинка, пише Elle. За плажното рандеву, което спретнаха на плажа Роад Айлънд, където се намира едно от именията на певицата, Том се появи с тениска с надпис „Аз обичам ТС“. В допълнение към това актьорът и певицата не бяха сами, а в доста многобройна компания – с най-близките приятелки на Тейлър. Всички известни дами бяха поканени от Суифт в дома й, за да отбелжат заедно 4 юли, Деня на независимостта в САЩ. 

Многобройната звезда група буквално предизвика фурор сред плажуващите, когато се насочи към водата, за да се поразхлади и снима, разбира се. Сред красавиците бяха моделите Джиджи Хадид и Карли Клос, актрисата и DJ Руби Роуз, придружена от новата си половинка Харли Гусман, както и бременната Блейк Лайвли със съпруга й Райън Рейнолдс.

 

Тейлър и Том дадоха много хляб за дебнещите ги папараци, тъй като не спряха да се прегръщат и целуват, докато бяха във водата, а от разпространените снимки ясно си личи, че двамата са много влюбени.