В неочаквана ситуация попаднаха Карина, Ивайла и Никол. Наложи се карамелките да делят един мъж. Но вместо  да спорят за него, той се бори за тяхното внимание и благоразположение. Не, това не е клюка, а малка част от най-новия видеоклип на трио Caramel, пише "Марица".


Първият сингъл на момичетата за годината е озаглавен „Ще откачите“ и бързо се превърна в истински хит в мрежата. Видеото е цветно, секси и заредено с много настроение, каквито, оказва се, са и самите карамелки. Красавиците разкриха пред "Марица" част от своите женски тайни.       

Карина  

За тези, които не я познават, тя е Карина. За по-близките - Кари. Слънчев човек, който носи много позитивен заряд в себе си. Въпреки многото служебни ангажименти, винаги намира време за забавления с приятелите и се старае да прави хората около себе си щастливи. Обожава да пазарува и обикновено го прави в компания, а и всички обичат да пазаруват с нея. „Много бързо си избирам дрехите, почти винаги знам какво искам и умея да комбинирам нещата си. Обичам да пазарувам и импулсивно, може да се каже, че тогава съм правила най-хубавите покупки”, смее се Кари.  

Истинска завист предизвиква у приятелките си с малкия номер обувки, които носи - 35-и. Само тя си знае обаче колко трудно си намира чепик, който „да заспи”. Така че малките крачета си имат и своите минуси. „Затова съветвам всички момичета да се обичат такива, каквито са, и да бъдат себе си. По-хубаво от това няма”, казва карамелката. 

И тя си има моменти, когато иска да остане сама и  да почете книга. „Емоционална съм, което понякога ми е плюс, понякога минус, но това съм аз. И не искам да се променям”, отчита Карина. 

Спортът също е важна част от живота . Ако не може да посети фитнес залата, се старае да има много движение - изкачва стълби, ходи пеш, обича дългите разходки. Старае се да се храни здравословно и разнообразно, защото подкрепя твърдението, че човек е това, което яде. Не спазва диети, но се старае да не хапва след седем вечерта, пие до два литра вода на ден, избягва газирано и мазно. 

„Като всяка уважаваща себе си жена обичам да поддържам външния си вид. При възможност посещавам разкрасителни процедури. Харесвам разчупените и цветни маникюри, обичам да експериментирам с различни цветове на косата, за която се грижи моят фризьор и приятел. Никога не излизам навън без моята усмивка, тя е последния щрих за идеално завършена визия. Съветвам всички дами да намират време за себе си, да се глезят понякога с процедури, защото спомагат за увереността и самочувствието. Нека не забравят, че всяка жена сама по себе си е красива и вътрешно, и външно, но има нужда и от поддържане”, казва Карина. 

Другата нейна тайна е, че сутрин застава пред огледалото, поглежда се и казва: „Красива съм, днес ще ми върви, ще имам страхотен ден. В края на деня осъзнава, че това наистина се е случило, и е доволна от себе си. „Просто мотивацията е изключително важна”, категорична е изпълнителката.  

Никол 

Никол е много позитивна и лъчезарна. Това се вижда и в стила  на обличане. Когато човек отвори гардероба , трудно може да обхване с поглед всички рокли. В ежедневието обаче се облича предимно спортно. „Обожавам спортните обувки и определено те заемат голяма част от шкафа ми за обувки - имам поне 50 чифта кецове. Жената е красива тогава, когато се чувства удобно в дрехите и в кожата си. Тогава тя блести още по-силно”, твърди Никол. 

Едно от нещата, за които чаровницата винаги намира време, е грижата за ноктите. Това е и най-голямата страст. Казва, че ръцете на човек говорят много за него. И дори със съвсем лек лак те изглеждат прекрасно. „Аз се доверявам на моята маникюристка за всичко. Тя освен това ми е  близка приятелки и всеки път се старае все повече и повече, а ефектът е чудесен”, отчита русокоската. Отскоро се запалила много и по грима. И докато в ежедневието макиажът е семпъл, за участия избира опушен грим. „И с малко вложени пари може да закупиш всичко, от което се нуждаеш за съвършен вид. Наскоро бях с така модерните за сезона 3D мигли, но поддръжката им отнема изключително много старание, а аз нямам физическото време за това. Аз съм за естествената красота, а в България има изобилие на красиви жени и това е повод за гордост. Всеки носи красотата в себе си - някои от нас имаме нужда да я подчертаваме, други не”, смее се Никол. 

И тя обича да пазарува дрехи, обувки, чанти, но преди всичко - козметика. Признава, че червилата са фетиш. „Когато съм разстроена или ядосана, винаги имам нужда да си купя нещо, дори и просто за хапване”, вмята певицата. След което през смях допълва, че обича и спорта, но предимно да го гледа. „Като дете съм тренирала художествена гимнастика, волейбол и народни танци. Всяко лято, когато имам време, се събирам с приятели и играем волейбол. През останалото време спортувам вкъщи. Наблягам на упражнения за крака, защото там е проблемната ми зона. Всеки има поне една част в тялото си, която не харесва съвсем, но дори и при много натоварен график, може да си откраднем 10-15 минути за гимнастика”, разказва Никол. 

Изключително трудно е да се лишава от своя порок - сладичкото. Но въпреки това се старае много. Помага любимият мъж, който е спортист. Двамата си готвят предимно здравословна кухня, но в седмицата си имат и „ден за разкош”. Наричат го така, защото тогава се глезят с всичко, от което са се лишили. 

„Харесва ми да експериментирам с косата си. Опитвала съм доста нюанси и цветове. Била съм и с различни дължини. Обикновено се случва да се събудя и да реша, че днес искам нещо различно - отивам и действам. Моето мото е, че косата ще расте, но ум няма да ми дойде”, смее се Никол. 

Тя съветва всички момичета да правят това, което им харесва. Да изглеждат и да живеят както им харесва. „Когато те са сигурни в това, всички наоколо ще видят увереност, самочувствие и харизма”, допълва карамелката. 

Ивайла 

Както всяка жена, Ивайла обича да се глези и отделя много внимание на външния си вид. Облича се удобно, за да се чувства добре в кожата си. Но признава, че облеклото не е най-голямата страст. „Моята мания са обувките.  Обожавам ги и даже вече мястото вкъщи не ми е достатъчно, за да се поберат всички. Никога не пропускам възможност, когато изляза на шопинг, да се обогатя с някой нов чифт. Това ме зарежда много и усмивката ми е налице винаги”, признава Ивайла. 

Дълго време тя бе с дълга и тъмна коса, но понеже обича да експериментира, наскоро се подстрига късо и се изруси в обмре - нещо, което никога не си представяла, че ще направи. Резултатът обаче е много добър и Ивайла се харесва. 

„Всички близки знаят, че се храня здравословно, но не обичам да тренирам, а и нямам време. Дълго време съм се занимавала с танци и това все пак се е отразило на структурата ми. Не ям сладко, тестено, не пия газирано и натурални сокове. Не приемам нищо вредно. Така успявам да се чувствам добре и да поддържам килограмите, които искам”, разказва Ивайла. 

Обича да бъде естествена и се гримира само за специални случаи, клипове или събития.

 
Трите Карамелки си делят един мъж
Трите Карамелки си делят един мъж