Момичето показва фигурата си без обработка и това беше възприето много положително от потребителите в мрежата. Публикацията се появи в профила ѝ в Instagram.

На кадъра, Карина Ирби (Karina Irby) се е снимала на фона на океана. Облечена е в бански костюм от две части, състоящ се от розово горнище и жълта долна част.

Блогърката се е снимала с гръб към камерата, като е показала целулита си по задните части и бедрата, както и други несъвършенства. Тя подчертава, че на снимката напълно липсва фотошоп.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINAIRBY (@karinairby)

"Никакви филтри. Само аз. Публикувам тази снимка в случай, че днес сте решили да бъдете особено строги към себе си заради целулита. Добре дошли в клуба на истинските хора. Всичко това ни прави още по-специални и уникални", написала е тя под публикацията.

Феновете благодариха на Ирби за публикацията. "Благодаря ти много за напомнянето! Често обиждам себе си за несъвършенствата на тялото си. Публикациите ти ме карат да се чувствам по-добре", "Направи деня ми по-добър!", "Ти си много силен човек!", "Страхотна фигура!", "Помагате ми да обичам себе си!", пишат те.

Ето и още СНИМКИ на Карина Ирби:
Превод и редакция: БЛИЦ