Симеон от последния сезон на "Игри на волята" отново стана център на вниманието заради ситуация, която, меко казано, не е в негов плюс, пише "Монитор".

Наскоро почитателка на риалити формата сподели публично впечатлението си от бореца, който блесна като един от най-провокативните, а на моменти и дразнещи участници в Игрите.

Илияна Иванова директно се оплака във фен групата на шоуто в социалните мрежи, че Симеон е надменен. Стигнала до този извод след кратка комуникация с него.

"Точно преди пет минути обслужих Симеон. И не останах с добро впечатление от това момче. Прекалено надменно и възгордяло се, бих казала. Направих лека шега, че в игрите не дават пари, защото ми изсипа 30 лв. на монети по 2 лв. Както и да е. При което явно не му стана приятно и каза - "Да, не дават". След което го попитах толкова ли е зле там и той каза: "Да, много, айде". И това е. Нито довиждане, нито благодаря. Нищо...

Ако и с другите се държи така - не ми се мисли. Радвам се, че Андрей спечели. Достоен човек с джентълменско държане", написа Иванова и уточни, че ситуацията се е разиграла на бензиностанция.