Аржентинската моделка и телевизионна водеща Синтия Фернандес води кампания за избирането си в Конгреса. И то по-много атрактивен начин.

Предизборните видеоклипове не винаги са скучни и предсказуеми. Вижте колко убедително Синтия Фернандес показва своите достойнства! И така го прави, че човек и да не иска, ще отиде до урните. В своя акаунт в Instagram Синтия Фернандес предусеща хейтърите с техните гневни коментари: "Вече очаквам фрази от рода на: вижте този трол, вижте този клоун, който не може да направи нищо, какво очаквате да направи, какъв срам, защото дъщерите ти ще кажат, че това е единственото нещо, което може да направи. Задникът ми е просто начин за привличане на вниманието и знаете ли какво? Като го показвам, не очаквам избирателите да дойдат и да гласуват за мен само заради задника ми. Нека си го кажем направо:Никой няма да гласува за теб, защото имаш страхотно дупе и те харесват!"Фернандес заявява, че напротив, всички нападки от страна на опонентите ѝ подхранват нейната увереност в решението ѝ.
 

Кандидатирайки се за Конгреса в страната, тя иска да направи така, че децата в аржентинските семейства да имат по-голяма сигурност, особено в многодетните, така че майките им да не се притесняват как ще изхранват потомството си, ако съпругът загуби работата си.

Превод и редакция: БЛИЦ