През февруари тази година ясновидката Николета Йорданова направи шокиращи прогнози за бъдещето на България пред репортер на „ШОУ“. Тогава тя сподели, че в страната ни ще има множество катастрофи, сред които големи автобусни произшествия с жертви. Напоследък всяка вечер новините започват с такъв инцидент на пътя. Черната хроника продължава да се ниже и ние решихме отново да се чуем с ясновидката от Червен бряг, за да научим нови и актуални видения.
 

Николета много добре си спомня разговора ни и за голямо съжаление добави, че произшествията на пътя ще продължат. „Ще има не само такива катастрофи, ще започнат и самолети да падат. Пак ще има бум на самолетни катастрофи, както и на големи тирове и камиони“, шокира тя с виденията си. Бърза да уточни, че самолетните инциденти няма да са с машини на български авиокомпании, но сред загиналите ще има доста сънародници. За няколко години ще има десетина такива големи катастрофи, категорична е тя.
В момента има бум на катастрофи с автобуси. А Николета обяснява случая с нелоялната конкуренция. „Конкуренцията между фирмите е голяма и си правят мизерии един на друг. Пред 7-8 години
 
при мен идваха от такава компания да им развалям магия
 
Част от катастрофите са заради мръсотия от конкуренцията. Жалко е, че загиват невинни хора‘, допълва известната ясновидка.
В момента на разговора ни тя получава поредно видение, което споделя с нашите читатели. Вижда подпален автобус, огромен пожар, но не може ясно да надникне и да разбере дали ще има невинни жертви.
Има си обяснение и за непрекъснатите зловещи инциденти на пътя и значителното им нарастване. „Хората са изпаднали в паник атаки, в депресии, карат на хапчета, алкохол, трева и на джоджен. Депресиите са основната причина за катастрофите.
 
Народът е под постоянно влияние на антидепресанти, алкохол и наркотици
 
При едно малко невнимание и всичко се обръща‘, споделя тя.
„Преди няколко години клех един турски тираджия. Още бях млад шофьор, тъкмо бях взела книжка и пътувах с дъщеря ми и нейно приятелче към София. Бях с една малка кола, в тунела карам с 50 км/ч. Този тираджия наби няколко пъти клаксон и аз се панирах. Как съм го клела… Пожелах му да се обърне, както и такива като него боклуци. Дали пък тези клетви нещо не повлияха на тези катастрофи… Ама все пак не съм Господ, нали?!“, отсича тя.
Категорична е обаче, че катастрофите са на приливи и отливи. „Задължително е всеки човек да си прави курбан. Без значение дали има или не направена магия. Всеки да си избере дата и всяка година на нея да си прави курбан за здраве. Хубаво е да си купят икона, която да сложат на входната врата. По принцип, иконата трябва да вижда изгрев. Ако не е така, нека бъде на входната врата‘, съветва Николета Йорданова.
Реши да сподели с нас и една прясна история, случила се преди две седмици и я докарала до неспирен плач.  „Случи се към 23 часа, бях си легнала и получих видение.
 
Видях дете в тръба, заклещено и не може да излезе
 
Оня ден по новините видях, че дете е паднало в геран. Това съм видяла“, казва тя.
Лятото чука на вратата, а с това идват и множеството пожари. „Много дървета ще горят тази година. Виждам гора да гори. Нямам идея дали ще е Рила или Пирин, но ще е мащабен пожар“, продължава с трагичните прогнози.
За да има баланс, тя предвещава и нещо добро за демографската структура на България. Тази година ще се раждат много бебета. В същото време обаче ще има бум на разводи. „Ще се женят, после ще се развеждат. На преден план ще са парите. Децата ще се карат с родителите си, няма да има взаимно разбирателство. Поколенията са различни. Моето поколение е комунистическо, докато сега е наркоманско. Това е сблъсък на интереси, характери, идеали“, остро отговаря тя.
Що се касае до разхайтеното младо поколение, което залита все повече към наркотиците, тя категорично отговаря, че нещата ще стават все по-зле.  „Още повече ще се засили тази употреба на наркотици. Ще узаконят тревата в България след време. Умишлено ще го направят. Това е политическа работа. Мразя я политиката, защото всички мошеници са вътре“, казва тя.
 
 
Подготви: Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!