Американската супермоделка Кендъл Дженър, която популярният британски телевизионен водещ Пиърс Морган нарече единствената красавица в семейство Кардашиян, е участвала в ролята на американската актриса и моделка Памела Андерсън. Фотографиите се появиха в профила й в Instagram.

Звездата  позира на мотоциклет в черен тесен клин, боди и кожени ботуши на висок ток. Нейната визия е допълнена от дълги ръкавици, гривна с бодлива тел и обемни къдрици. На лицето на модела е поставен ярък грим.

В ръцете си 24-годишната Дженър държи знаме с надпис Vote: по този начин тя призова абонатите да участват в предстоящите президентски избори в САЩ. Моделът повтаря образа на героинята на филма "Не ме наричай малка" от 1996 г., в който известната актриса Памела Андерсън изигра главната роля.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“don’t call me babe” happy halloween! GO VOTE!!! me as Pamela Anderson in Barb Wire by my angel @amberasaly

Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner) на


Авторка на снимките е фотохудожничката Амбър Асали, която често си сътрудничи с членовете на семейство Кардашиян. В коментарите под публикуваните кадри феновете се възхищават от външния вид на Дженър. „Уау, тя си страхотна красавица!“, „Как успяваш да бъдеш толкова перфектна?“, „Най-красивото и креативно момиче“, пишат феновете.

Преводи и редакция: БЛИЦ