Родната моделка Гергана Райчевска е втората българка, след Соня Васи, която ще лъсне на корицата на американското издание на мъжката библия "Плейбой". Красавицата получила предложение и солиден хонорар, за да радва с прелестите си жителите отвъд Океана, пише "Телеграф". 


Близки до силиконката разкриха, че интересът към нея се е породил след участието й в световен конкурс във Вегас преди месец. Тя се състезава в конкурса Miss Summer International като представител на Балканите и очарова много фенове не само от емигрантите ни там, но и американци, като грабна наградата "Най-усмихната и позитивна участничка".. Именно по време на конкурса станало въпрос. че родната ни красавица се е снимала за една от последните корици на нашия "Плейбой". 

Снимките достигнали до част от мениджърския екип на мъжката библия отвъд Океана и те останали очаровани от видяното. След няколко часа потърсили контакт с Райчевска и й предложили да украси списанието им и то срещи солиден хонорар. 

"Няма да коментирам. Каквото има да става, ще се види", коментира самата Райчевска.


Силиконовата брюнетка е една от най-търсените моделки за реклами у нас, а ето че вече се радва и на световна слава. До момента единствената българка, пробила с еротика в Америка, бе Соня Васи. Дълги години никоя не успя да промени това, но ето че предложението към Райчевска вече е факт.