15-годишен жител на Тексас, САЩ, застреля родителите си, по-малката си сестра и кучетата, а след това се самоуби. Преди да натисне спусъка за последен път, той публикува в мрежата снимки на убитите роднини, пише GlasNews.bg.

На 15 септември имало празник в семейство Колбърн: Джана празнувала 53-ия си рожден ден със съпруга си Уилям, дъщеря си Ема и сина Уилям Куинс III. Полицията сега се опитва да установи в кой момент всичко се е объркало. 

Според съобщенията 15-годишният убил семейството си, като застрелял 63-годишния си баща, майка си и 13-годишната си сестра. След това той убил кучетата, които живеели в семейството, и публикувал кървави снимки на жертвите си в социалните мрежи.Уилям също заплашил, че ще се появи с оръжие в училище в четвъртък сутринта, 16 септември, и ще извърши клане там.
Полицията бързо разбрала местожителството на тийнейджъра и веднага отишла на адреса. Те обаче не успели да задържат заподозрения жив. 

Нахлувайки в къщата, полицаите чули изстрел и звук на тяло, падащо на пода. Уилям Куинс Колбърн се застрелял след всичко, което извършил. В момента служителите на реда се опитват да разберат защо тийнейджърът е убил брутално цялото си семейство на рождения ден на майка си.

Голямата дъщеря на Джана Мария Мартин Батс набира средства във връзка с трагедията.

"Тази сутрин се събудихме с чувство на радост и искахме да поздравим мама за 53-ия й рожден ден. Вместо това чухме ужасяващи новини, които ни опустошиха. Изпитваме толкова много болка! Не разбираме как е могло да се случи това. Ние сме ядосани и изгубени. Независимо от всичко, ние оплакваме и четиримата“, казва пред медиите жената.

В училището, където Уилям Куинс учи, казаха, че не са забелязали странното поведение на тийнейджъра, и изразиха съболезнования във връзка със загубата. Според шерифа на окръг Сан Патрисио Оскар Ривера, разследването продължава и все още има много въпроси, на които полицията да намери отговори.