Британският милионер Ричард Стенли реши да организира първото секс парти, което ще спазва правилата за социална дистанция, въведени поради разпространението на коронавирус. Това пише Mirror.

Стенли и неговата приятелка Джанет решили да отбележат бъдещия край на карантината във Великобритания. Според него партито за суингъри ще се проведе на открито.

„Трябва да следваме правилата. Ако ни бъде позволено да уредим всичко, това ще бъде невероятна нощ“, увери мъжът.

Според Стенли той планира да организира партито до 25 юли. Бизнесменът вярва, че двойките, които ще го посетят, ще останат в безопасност, защото на територията в близост до къщата му може да се спазва разстояние. 

„Ако партита на закрито не се разрешат, ще бъдем навън. Да се ​​надяваме на топла вечер и няколко комара", казва Стенли.

Милионерът и неговата партньорка отдавна провеждат секс партита, които се смятат за ​​най-добрите и най-популярни във Великобритания.

Преди пет години дейността на Стенли беше подложена на критика, след като мъж се удави в едно от партитата му в басейн. Ричард се затичал след него, хвърлил се и се опитал да го спаси, но не успял. 

Превод: БЛИЦ