23-годишната Даниел Финли Брукс привличала завист от мнозина, защото имала красив външен вид и по природа била весела и добродушна. Даниел била родена в Чешир, Великобритания, където дори участвала в комедията „Гражданин Хан“, която се появи по Би Би Си. Но най-вече момичето обичало да ходи на работа в Испания, където работела като сервитьорка в курортни барове и караоке.

Даниел винаги е била весела и отстъпчива, въпреки годините на борба с депресия и тревожност. Веднъж тя дори била хоспитализирана след предозиране, но този случай разтърсил както самото момиче, така и семейството й, така че Даниел се обърналъ към специалисти. Тя продължила поправката и роднини с близки си отдъхнали, но, както се оказа, твърде рано, пише Daily Mail.Момичето било намерено в стаята си, която е наела близо до работното си място. Тя се самоубила, като оставила бележка с обяснение. Полицията проверила всичко старателно, но не открила нищо подозрително. Решението на сервитьорката било спонтанно, тъй като преди това тя крояла грандиозни планове - тя организирала ден в спа центъра с майка си, за да отпразнува 24-ия си рожден ден. Но нейният алкохол в кръвта и депресията я тласнали към ужасното нещо.

"Даниел била диагностицирана с тревожност, придружена от депресия. Но напоследък тя изглеждала доволна и щастлива. Тя по никакъв начин не намеквала за проблеми и дори крояла планове. Същата вечер тя дори изпратила снимки от приятелските срещи с приятелки, но тогава те сякаш се скараха," казва майка й Даниел.

Превод: БЛИЦ