Когато 52-годишната британка Розана Додж се нуждаела от майстор за замазките, тя решила да го потърси във Facebook.

След като открила трима специалисти, тя им описала задачата и времето, за което трябвало да бъде изпълнена, информира "Дейли Мейл". В отговор всички майстори поискали снимки на дома. В бързането Додж е заснела всеки ъгъл и веднага изпратила всички кадри на специалистите, без дори да ги погледне. А всъщност е трябвало да го направи.

Когато майсторите получили снимките, някои дори не й отговорили. А един от тях отказал и написал защо. След като получи съобщението от него, Розана била готова да потъне в земята от срам.

"Извинете, но ще откажа тази поръчка. Не знам дали това е грешка, но може би е необходимо да разгледате някои от фотографиите, които ми изпратихте. Мисля, че това е ужасно непрофесионално, така че се налага да се откажа", написал е специалистът по домашни ремонти.

След като прегледала снимките, жителката на Бъкингамшир, Великобритания, открила един кадър, който със сигурност тя никога не би направила нарочно и още повече, не би го изпратила на майсторите.

Оказало се, че когато Розана снимала тавана в кухнята, в кадъра се е запечатало и огледалото на стената, в което се отразява самата тя. По нелепа случайност в този момент жената била напълно гола.Розана е обяснила пред "Дейли Мейл", че е направила снимките сутринта след като малко преди това била станала от леглото. Жената спяла без дрехи, затова се разхождала гола с телефона из къщата.

Осъзнавайки гафа си, тя веднага написала на майстора „колко е смутена“, но не получила отговор. Също така британката веднага се извинила и на другите специалисти. Оказало се, че страницата на един от тях е водена от приятелката му, така че Додж се посмяла над снимката заедно с нея.

Превод и редакция: БЛИЦ