27-годишният модел Леоми Андерсън присъства на годишните музикални награди MOBO (Music of Black Origin), които се провеждат в Лондон, Англия, пише Daily Mail. А за представянето си „ангелът“ на Victoria's Secret избра образ, който беше готов да се състезава за най-откровените и секси изпълнения.

Красавицата беше с прозрачен гащеризон от марката Jean Paul Gaultier, който прилягаше на тялото й, повтаряйки всяка извивка. И от факта, че знойните снимки са получили оценка 18+, са спасени само растителни модели, които едва покриват най-пикантните места.
Леоми се похвали с откровените кадри в Instagram, а в профила на наградата се появи видео от церемонията. И нейният смел експеримент предизвика много противоречиви мнения сред потребителите. Някои се възхищаваха на изваяната фигура на "ангела" и нейната красота. А други смятаха трика на модела за проява на безсрамие.

Леоми Андерсън е блогър и английски модел, която дебютира през 2010 г. Работила е с марки като Topshop и Moschino. А през 2015 г. тя зае място на модния подиум на Victoria's Secret до световноизвестни модели, включително Адриана Лима и Алесандра Амброзио. Четири години по-късно самото момиче се превръща в "ангел" на Victoria's Secret.

Превод: БЛИЦ