Отчаян баща заснима как ракът унищожава 4-годишното му момиченце. Когато вижда, че няма какво повече да се направи, Анди Уилан взима най-тежкото решение в живота си - спира лечението на дъщеря си и започва да заснема реалистични и тъжни фотографии, с помощта на които се надява да подкрепи изследванията на лекарите.
Анди работи като електротехник в Ланкашър и всеки ден трябва да гледа как момиченцето му се мъчи. Лице, изкривено от болка, очи, пълни със сълзи - това успява да заснеме и да пресъздаде през изключително емоционалните фотографии. Публикува ги в интернет на страницата на дъщеря си.

"Тези снимки са най-тежкото, което съм правил някога през живота си", пише Анди. "Нито едно дете не трябва да преминава през такава огромна болка. Сега момиченцето ми е вече в четвърти стадий на болестта и лекарите й дават няколко седмици живот. Стигна се до там, че дъщеря ни гони мен и майка й от леглото, защото иска да преживее последните си дни в самота", разказва отчаяният баща.
 
"С тези снимки не искаме да обидим някого или да го ядосаме. Целта ни е хората да видят тази тъмнина, в която едно дете с рак се оказва. Може би някой в бъдеще ще успее да направи така, че всяко едно дете да бъде предпазено от толкова силни болки и така родителите ще могат да понасят по-тежко факта, че детето им си отива от този свят", пише още Анди.

Ето какво е успял да улови бащата на това смело момиченце: