Принц Джордж бе забелязан да се плези на събралото се опечалено множество, минути след след погребението на кралица Елизабет II . 9-годишният Джордж бе в компанията на майка си, принцесата на Уелс, докато се отправяха към замъка Уиндзор, пише The Sun.

Седнал до по-малката си сестра Шарлот, принцът не се посвени да покаже забавната си страна пред обществеността, пишат на Острова и припомнят, че деветгодишният Джордж стана втори в наследяването на трона след смъртта на кралица Елизабет II.

Изданието отбелязва, че всичко това идва, след като Шарлот и Джордж са се държали безупречно по време на погребението на своята прабаба и са се справили чудесно с историческия момент.

На самата церемония, принцът изглеждаше елегантен в тъмносин костюм, докато вървеше зад ковчега на кралицата заедно с баща си, който беше облечен във военната си униформа.

 

Уилям и Кейт прекараха миналата седмица внимателно в обмисляне дали да включат двете си най-големи деца в шествието и службата. С очите на света върху тях, родителите им не забравиха факта, че Джордж и Шарлот бяха в Уестминстърското абатство за възпоменателната служба на принц Филип през март.

Принц Луи отново показа, че няма никакво възпитание, изложи майка си ВИДЕО

Джордж и Шарлот са няколко години по-малки от Уилям, когато той присъства на погребението на майка си принцеса Даяна през 1997 г. на 15-годишна възраст. 4-годишният принц Луи вероятно е бил сметнат за твърде малък, за да се присъедини към останалата част от семейството на погребението в понеделник.

Шарлот също почете кралицата, като носеше малка диамантена брошка във формата на подкова, почит към любовта на нейната прабаба към конете.

 

 

Уилям разкри, че церемониалното шествие на ковчега на кралица Елизабет от Бъкингамския дворец до Уестминстър Хол миналата седмица му напомня за същия ритуал след смъртта на майка му.

„Той сподели колко трудно му е било вчера и как това му е напомнило за погребението на майка му“.